Linkbuilding die werkt

Linkbuilder Nederland 2018

Published Apr 06, 22
9 min read

Betrouwbare linkbuilder gezocht?

Er is slechts één website die op een zoekwoord op #1 kan staan. Bij SEA betaal je per bezoeker. Je kiest zorgvuldig winstgevende zoekwoorden uit. Een advertentiecampagne is per direct op te zetten en je advertenties kunnen dezelfde dag nog actief zijn. Hulp nodig? Schakel de hulp in van een Google Ads specialist.

Wat het beste voor jouw business werkt, hangt heel erg af van je doelen. Als je hier eens over wilt sparren, neem dan vrijblijvend contact op (Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).).

In mijn SEO artikel geef ik vooral tips waarmee je je website zelf zoekmachinevriendelijk maakt. Dat noemt men on page optimalisatie. Maar off page optimalisatie is minstens net zo belangrijk. Daarmee bedoelen we alle dingen die je buiten je eigen website doet om beter vindbaar te worden, en het verkrijgen van links naar je website is het belangrijkste onderdeel daarvan - Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder)..

Linkbuilder gezocht? Contacteer Linkbuiding Vlaanderen

Address: Camberg 15 9400 Ninove
Phone: +32 495/21 45 83
Email: info@seobureau.be
Linkbuilder

Linkbuilding is echter een gevaarlijk spelletje. Als je het niet goed doet zal je website namelijk niet hoger in Google komen maar juist zakken in de zoekresultaten. In dit artikel vertel ik je waar je op moet letten - Linkbuilder Nederland. In dit artikel lees je: Wat mag niet van Google? Links kopen of verkopen Overmatig links uitwisselen met andere websites waarbij het verkrijgen van die link het enige doel is Overmatig schrijven van artikelen op andere websites met als enig doel het verkrijgen van een link Het gebruiken van software om automatisch links te plaatsen En eigenlijk alle andere onnatuurlijk geplaatste links zoals Google hier beschrijft De enige juiste manier om hoger in Google te komen Google wil eigenlijk dat je helemaal niet aan linkbuilding doet.

Met content bedoelen we alle teksten, afbeeldingen en videos op je website. Ga dus geweldige artikelen schrijven, dan komen de (zoals links van andere websites ook wel genoemd worden) vanzelf en dan kom je dus vanzelf bovenaan in Google! Wanneer linken andere mensen naar je? Andere mensen zullen alleen naar je linken als ze je content interessant genoeg vinden.

Je zal je content dus moeten promoten, bijvoorbeeld door deze te delen op social media, forums en blogs waar je doelgroep zich bevind. Overdrijf dit echter niet, je wilt immers niet als spammer bekend staan. Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).. Plaats dus alleen een link naar je eigen content als deze echt relevant is. Linkbuilden Helaas heb je in veel branches te maken met zeer veel concurrentie, waardoor je met bovenstaande methode alleen niet voldoende links krijgt om bovenaan in Google te komen.

Dat wordt “linkbuilden” genoemd (Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).). Een natuurlijk linkprofiel Omdat je van Google eigenlijk niet mag linkbuilden is het zaak ervoor te zorgen dat je linkprofiel (daarmee bedoelen we de verzameling van alle links naar je website) er zo natuurlijk mogelijk uitziet, dus alsof alle links spontaan door de betreffende website geplaatst zijn.

Als ik bijvoorbeeld de volgende link heb “Op de site van Bob de webbouwer lees je alles over linkbuilding” is de anchor tekst “linkbuilding”. Maar als ik in diezelfde zin de link onder “Bob de webbouwer” zet is de anchor tekst Bob de webbouwer: “Op de site van Bob de webbouwer lees je alles over linkbuilding” De anchor tekst vertelt Google wat het onderwerp is van de webpagina waarnaar gelinkt wordt (Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).).

De meeste linkbuilders zijn zoekende naar externe websites

Toch is het niet verstandig al je anchor teksten te optimaliseren op 1 zoekterm, dat is immers niet natuurlijk. De kans dat iedereen die een link naar jou plaatst hetzelfde woord als anchor tekst zou gebruiken is uiteraard zeer klein, dus zorg voor voldoende variatie daarin - Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).. Gebruik bijvoorbeeld variaties en synoniemen: “links verzamelen”, “linkbuilden”, “SEO”, “hoger in Google” enzovoorts zijn ook prima anchor teksten voor dit artikel.

Persoonlijk laat ik degene die de link plaatst vaak zelf de anchor tekst bepalen, dan weet je zeker dat het natuurlijk is. Update 18 oktober 2014 Op 18 oktober 2014 heeft Google weer een nieuwe update uitgerold waarbij websites met veel dezelfde anchorteksten stevig zijn aangepakt - Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).. Houd daarom zoveel mogelijk variatie in je anchorteksten aan en zorg ervoor dat niet meer dan een paar procent van alle links naar je website de exacte zoekterm waarop je wilt scoren bevat.

Dit omdat Google tegenwoordig ook steeds meer waarde hecht aan merken - Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).. Dat wil niet zeggen dat alleen grote, bekende merken hoog kunnen komen in Google, dat geldt ook voor kleine merken. Zo ben ik zelf actief bezig “Bob de webbouwer” als merk neer te zetten; ik gebruik die naam en de afbeeldingen veelvuldig op mijn website en als ik bijvoorbeeld reageer op forums of blogs doe ik dat ook altijd onder die naam, als het even kan met mijn logo als gravatar.

Google denk dan “als de artikelen uit het verleden goed waren zal dit nieuwe artikel van dezelfde auteur ook wel goed zijn”, waardoor je sneller hoog in de zoekresultaten zult eindigen. Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).. Overigens denkt niet alleen Google zo, ook bezoekers zullen je merk op een gegeven moment herkennen en daardoor eerder doorklikken naar je website als ze dit ergens tegenkomen.Door de code rel=”nofollow” toe te voegen aan een link negeert Google deze en daarmee voorkom je dus dat Page, Rank wordt doorgegeven (Linkbuilding Nederland). In principe heb je alleen iets aan Do, Follow links; Google negeert No, Follow links immers. Helaas zijn links die je plaatst op forums en in reacties op blogs meestal No, Follow links.

Daarnaast krijgt Google toch meer vertrouwen in jouw site als je links hebt van een autoritaire site (zoals Wiki, Pedia), zelfs als deze No, Follow zijn. Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).. Het spreekt voor zich dat dit niet voor advertenties geldt. Hoe vind ik websites om een link op te plaatsen? Helaas is linkbuilden niet gemakkelijk.

Ze zullen je bijvoorbeeld vragen een link terug te plaatsen naar hun website, of geld vragen om jouw link op hun website te plaatsen. Zeker als je een nieuwe website hebt is het erg lastig goede links te verkrijgen. Je kunt immers wel aanbieden een link op jouw site te plaatsen, maar die heeft nog weinig autoriteit in Google waardoor zo’n link nog weinig waarde heeft voor de ander.

Je kunt dan beter op zoek gaan naar websites die wel een raakvlak hebben met het onderwerp van jouw site, maar geen directe concurrent zijn. Zo zal ik niet snel een link plaatsen naar een bedrijf dat websites bouwt, aangezien ik daar mijn geld mee verdien. Maar een bedrijf dat bijvoorbeeld linkbuilding aanbiedt of premium wordpress plugins ontwikkelt is geen concurrent voor mij, die diensten bied ik namelijk niet aan.

Hoe Werkt Linkbuilder NederlandMaar helaas werd er steeds meer misbruik gemaakt van dit principe, bijvoorbeeld door gespecialiseerde bedrijven die duizenden links op willekeurige websites plaatsten om ervoor te zorgen dat de website van hun klant hoger in Google kwam. Google moest dus slimmere methodes verzinnen om de kwaliteit van een website in te schatten (Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).).Wat zijn links van goede kwaliteit? Websites waarop je een link wilt: Hebben een raakvlak met (het onderwerp van) jouw website Bevatten unieke content van hoge kwaliteit Krijgen zelf ook veel links vanaf andere kwalitatieve websites (en hebben daardoor een hoge Page, Rank en/of domain en page authority) Hebben niet al teveel links naar andere websites op een pagina staan Scoren zelf hoog in Google op het betreffende onderwerp Dat laatste is natuurlijk de meest logische graadmeter: als een website goed scoort in Google (bijvoorbeeld in de top 30) op een zoekterm die gerelateerd is aan het onderwerp van jouw website is een backlink van die website in de meeste gevallen waardevol (Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).).

Deze indicatoren licht ik hieronder toe: Unieke content van hoge kwaliteit De kwaliteit van een website wordt vooral bepaald door de content (teksten, foto’s, videos) die erop staat. Die content moet dan echter wel uniek zijn; als een website voornamelijk gekopieerde teksten bevat biedt deze immers weinig meerwaarde - Een andere manier van linkbuilding is het kopen van betaalde links. Dit heeft meestal betrekking op het plaatsen van advertorials in de vorm van een gastartikel (linkbuilder).. Om te bepalen of teksten uniek zijn gebruik ik meestal Copyscape.

Als de betreffende teksten op meerdere websites voorkomen heeft een link op deze site wellicht niet zoveel zin. Ik zeg expres “wellicht”; het kan immers ook zo zijn dat die andere websites teksten hebben gekopieerd van de website die je onderzoekt. Er is helaas geen hele gemakkelijke manier om dat te achterhalen, dus daarbij zul je je gevoel moeten laten spreken; welke website lijkt je het meest betrouwbaar? Kijk ook even naar onderstaande punten om je daarbij te helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

V Teken Beveiliging

Published Sep 03, 22
10 min read

Wat Is Belangrijk Bij Linkbuilding?

Published May 18, 22
6 min read

Backlinks Aankopen: Is Dat Nog Verstandig?

Published May 18, 22
7 min read